Acasa Magazin Cum cumpar?

Politica de confidentialitate

Imprimare PDF

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre site-ul www.topolt.com si detinatorului acestuia SC CADWARE Engineering SRL se supun Politicii de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal asa cum sunt ele prezentate in acest document. Aceasta Politica de Confidentialitate prezinta procedurile de prelucrare a datelor cu caracter personal practicate de SC CADWARE Engineering SRL in cazul utilizarii internetului si a altor retele de comunicare electronice.

Respectam dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza Site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Luam toate masurile necesare si facem tot ce ne sta in putinta pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

 

Termeni legali

Informatiile cu caracter personal pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal si reprezinta orice informatie care se refera la dumneavoastra ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat direct sau indirect.

Procesarea informatiilor cu caracter personal reprezinta orice activitate pe care SC CADWARE Engineering SRL o desfasoara asupra sau cu datele personale pe care ni le-ati trimis (prin colectare, inregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, stergere etc.).

Compania CADWARE Engineering SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 15435.

"Tertii" in cazul acestei Politici de Confidentialitate reprezinta orice companie care nu se afla sub controlul SC CADWARE Engineering SRL direct sau indirect.

 

Date cu caracter personal colectate

Nu vom colecta nici o informatie personal identificabila despre dumneavoastra prin intermediul acestui Site (de exemplu numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email - "date personale") decat daca ati oferit-o voluntar. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate, va rugam sa nu le trimiteti catre noi.

Colectam doar informatiile cu caracter personal pe care doriti sa ni le oferiti sau a caror furnizare este necesara pentru ca noi sa va oferim (si sa imbunatatim) produsele si serviciile noastre. Colectam atat informatii cu caracter personal directe precum nume, adresa postala si adresa de e-mail, cat si informatii indirecte precum "cookies", informatii referitoare la conexiune sau la sistem.

Este posibil sa va solicitam adresa de e-mail, numele, numarul de telefon etc, astfel incat sa va puteti inscrie in campaniile si concursurile noastre sau sa va tinem la curent cu activitatile desfasurate si produsele comercializate de SC CADWARE Engineering SRL de care dumneavoastra sunteti interesati.

 

Securitate

SC CADWARE Engineering SRL ia toate masurile necesare pentru a pastra in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal. La aceste informatii cu caracter personal are acces doar personalul autorizat al SC CADWARE Engineering SRL, al unor terte companii furnizori de servicii sau personalul autorizat al unor parteneri de afaceri, care sunt de acord prin contract sa pastreze in siguranta toate informatiile. Toti cei implicati sunt obligati sa respecte Politica de Confidentialitate si toti angajatii tertilor care au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal au semnat acorduri de confidentialitate si non-divulgare.

 

Utilizarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat companiei CADWARE Engineering. De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

SC CADWARE Engineering SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

(1) Putem face cunoscute informatiile dumneavoastra cu caracter personal unor terti (cum ar fi furnizorii nostri) care ne ajuta sa administram acest Site. Acesti terti trebuie sa asigure intotdeauna acelasi nivel de securitate a datelor dumneavoastra cu caracter personal ca si CADWARE Engineering si, atunci cand este necesar, sunt obligati printr-un contract sa pastreze in siguranta informatiile dumneavoastra cu caracter personal si sa le proceseze numai in conformitate cu instructiunile exacte primite de la SC CADWARE Engineering SRL.

(2) De asemenea, putem furniza informatiile dumneavoastra cu caracter personal catre corpuri de control ale guvernului daca suntem obligati sa facem acest lucru prin legislatia in vigoare, daca noi consideram ca un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare, daca raspundem oricaror cereri sau actiuni legale sau daca aparam drepturile companiei SC CADWARE Engineering SRL, ale clientilor sau ale altor persoane.

(3) In cateva situatii unice, putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor potentiali colaboratori de afaceri SC CADWARE Engineering SRL, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei locale.

 

Modificarea sau stergerea datelor cu caracter personal

Puteti solicita ca datele dumneavoastra sa fie sterse, modificate sau revizuite prin email sau in scris la adresa Aleea Barajul Iezeru, Nr. 6A, Cladirea Cedru, etaj 2, sector 3, Bucuresti.

 

COOKIES ("Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra")

In unele cazuri, putem colecta automat (nu prin inregistrarea persoanelor) informatii tehnice cand dumneavoastra va conectati la acest Site, informatii care nu sunt personal identificabile. Exemple ale acestui tip de informatii includ ce tip de browser de Internet folositi, tipul sistemului de operare folosit si domain name-ul site-ului de la care v-ati conectat la Site-ul nostru.

In momentul in care accesati acest Serviciu, este posibil sa stocam informatii pe computerul dumneavoastra. Aceasta informatie va fi sub forma unui cookie sau un fisier similar si ne poate ajuta in multiple feluri. De exemplu, cookie-urile ne pot ajuta sa facem Serviciul sa se potriveasca mai bine intereselor si preferintelor dumneavoastra. Cu cele mai multe browsere de Internet, puteti sterge cookie-urile de pe hard-disk-ul calculatorului, puteti bloca accesul tuturor cookie-urilor sau puteti primi o avertizare inaintea unei plasarii unui cookie. Va rugam verificati instructiunile browserului dumneavoastra sau cautati mai multe despre aceste functiuni.

 

Mesaje de tip SPAM

Spamming-ul este reprezentat de e-mail-uri nesolicitate continand reclame sau materiale publicitare care va sunt trimise fara acordul dumneavoastra.

SC CADWARE Engineering SRL NU TRIMITE E-MAIL-URI DE TIP SPAM. CADWARE Engineering nu va folosi datele dumneavoastra cu caracter personal (nici adresa de e-mail) pentru marketing direct sau diverse acte de comunicare, daca dumneavoastra nu v-ati exprimat permisiunea IN MOD EXPRES. Acest lucru se numeste consimtamant "OPT-IN". De asemenea, CADWARE Engineering nu va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal nici unui tert care sa le utilizeze pentru e-mail-uri de tip SPAM.

In cazul in care ati optat pe acest Site pentru primirea de informatii de marketing prin e-mail, fiecare e-mail trimis de CADWARE Engineering in acest scop catre dumneavoastra va oferi posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor astfel de comunicari.

 

Stocarea datelor cu caracter personal

SC CADWARE Engineering SRL poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestui Serviciu intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile CADWARE Engineering sau acest Site. Aveti dreptul de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse.

 

Legatura cu alte Site-uri

Acest Site poate fi in legatura cu alte site-uri care nu apartin si nu sunt sub controlul CADWARE Engineering. Aceste site-uri nu sunt acoperite de aceasta Politica de Confidentialitate. Daca accesati alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta datele dumneavoastra personale. Va rugam sa va asigurati ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate a acestor terti inainte de a le oferi informatii personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitatile sau politicile de confidentialitate ale acestor terti.

 

Modificari in Politica de Confidentialitate

SC CADWARE Engineering SRL isi rezerva dreptul de a actualiza prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea Site-ului si/sau utilizarea Serviciului in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a schimbarilor survenite.

 

Aceasta Politica de Confidentialitate va ofera toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil) pentru a va forma o opinie si a va decide daca doriti sa utilizati acest Site si sa trimiteti sau nu informatiile dumneavoastra cu caracter personal companiei CADWARE Engineering. Prin accesarea si utilizarea acestui Serviciu si a comunicarii electronice cu noi, ati luat la cunostinta si sunteti de acord sa ne permiteti procesarea informatiilor dumneavoastra personale in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.

 

Ultimele postari pe forum

Newsletter

Abonare newslettere TopoLT si ProfLT


Primeşte HTML?